Ladies night

TENA CONSULT 19 NOVEMBER 2015

Over een speciaal onderwerp praat je graag met een specialist.

Niemand praat graag over urineverlies. Terwijl het een onderwerp is waar mensen veel vragen over hebben; wat de oorzaak is bijvoorbeeld, of er wat aan te doen is, hoe je ermee om moet gaan, en welk product het beste werkt.

De producten veranderen, vernieuwen en verbeteren. In onze apotheek is een uitgebreid assortiment producten verkrijgbaar. Voor iedere situatie is er een passend product beschikbaar.

Hebt u last van ongewild urineverlies of kent u iemand die hier last van heeft? Graag nodigen wij u uit om uw persoonlijke situatie tijdens het TENA Consult met ons te evalueren. Tijdens een spreekuur van circa 20 minuten krijgt u van een speciale verpleegkundige antwoorden op uw vragen over ongewild urineverlies. Wij kunnen nagaan wat voor u de mogelijkheden zijn voor incontinentiemateriaal en of u misschien aanspraak kunt maken op vergoeding vanuit de basisverzekering.

U kunt contact opnemen met de apotheek voor een afspraak, telefoon: 0543-760060, e-mail: info@apotheekkoeweide.nl.

Met vriendelijke groet,

Het team van apotheek Koeweide

Open dag 15 november 2014


Zaterdag 15 november was er veel belangstelling voor de open dag van de apotheek en fysiotherapie Koeweide in Aalten. Men kreeg er zaterdag een rondleiding door het gebouw en kon een kijkje achter de schermen nemen. Apotheek Koeweide is van start gegaan in juli dit jaar. Deze nieuwe apotheek blijkt duidelijk in een behoefte te voorzien. Eén van de voordelen van apotheek Koeweide is dat men hier op zaterdag terecht kan van 10.00 tot 14.00 uur. Belangstellenden werden zaterdag van harte welkom geheten door apotheker Armin Karbor en zijn medewerkers. Men kon een eigen creme samenstellen, zonder werkzame geneesmiddelen. Deze kon men zelf klaarmaken in een vijzel. De creme mocht men daarna gratis mee naar huis nemen.

Het team van apotheek Koeweide informeerde de belangstellenden over hun werk en wat er gebeurt als men een recept inlevert aan de balie. Kortom echt een kijkje in ‘de keuken’ van de apotheek. Ook werd de mogelijkheid geboden om gratis de bloedsuiker te testen. Dit gaf een indicatie voor aanwezigheid van suikerziekte (diabetes). Bij fysiotherapie Koeweide kon men eveneens een kijkje nemen in de nieuwe oefenzaal en kennismaken met de diverse behandelmethoden. Daarnaast kon men in samenwerking met de afdeling orthopedie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix informatie krijgen over allerlei protheses die tegenwoordig ingezet worden bij gewrichtsklachten, zoals bij een nieuwe heup, knie of schouder.

Bron: filmaalten.nl

 


Fysiotherapie Koeweide en apotheek Koeweide zetten zaterdag 15 november de deuren open. Belangstellenden kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur een rondleiding krijgen door het gebouw en een kijkje achter de schermen nemen.

Een voorbeeld van apotheker Armin Karbor: “Kruip in de huid van de apotheker en stel uw eigen crème samen! U krijgt de crème (zonder werkzame geneesmiddelen) uiteraard gewoon mee naar huis. Het team van de apotheek kan u alles over hun werk en wat er gebeurt als u een recept inlevert bij aan de balie. Ook wordt de mogelijkheid geboden om gratis uw bloedsuiker te testen, dit geeft een indicatie voor aanwezigheid van suikerziekte (diabetes).”

Bij Fysiotherapie Koeweide kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe oefenzaal en kennismaken met de diverse behandelmogelijkheden. Daarnaast kan men in samenwerking met de afdeling orthopedie van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix informatie krijgen over allerlei moderne protheses die tegenwoordig ingezet worden bij gewrichtsklachten, zoals bij een nieuwe heup, knie of schouder.
Iedereen is welkom bij de Koeweide, aan de Koeweide 4 te Aalten.

Bron: aaltensnieuws.nl

Huidadviesdag 14 oktober 2014

Apotheek Koeweide organiseert in samenwerking met Expertise een huidadviesdag op 14 oktober 2014.
U bent van harte welkom in onze apotheek voor een gratis en geheel vrijblijvend huidadvies door een huidverzorgingsspecialiste.
  • Stel uw vragen

    Hebt u een gevoelige huid met uitslag of eczeem of wilt u weten hoe u huidveroudering tegen kunt gaan? Deze dag is bestemd voor iedereen die kampt met vragen over zijn/haar huidverzorging.

  • Advies op maat

    De huidverzorgingsspecialiste zal u alles vertellen over uw huidtype en de conditie van uw huid. Op basis van de kenmerken van uw huid krijgt u een advies op maat om uw huid optimaal te reinigen en te verzorgen.

  • Kennismaking producten

    Naar aanleiding van de diagnose zal zij u kennis laten maken met de producten van Vichy en La Roche- Posay om in te spelen op de behoeftes van uw huid. Het advies duurt ongeveer 20 minuten.

U kunt telefonisch, per e-mail of aan de balie een afspraak maken voor uw persoonlijke huidverzorgingsadvies.

Telefoonnummer: 0543 – 760060

Emailadres: info@apotheekkoeweide.nl
Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!
Tot 14 oktober in onze apotheek.

Met vriendelijke groet,

Het team van apotheek Koeweide

Opening apotheek maandag 7 juli 2014