Wat is het?

De Herhaalservice wordt u aangeboden in samenwerking met uw huisarts. De Herhaalservice is een dienst waarbij u voor (een deel van) uw medicatie geen herhaalrecepten meer hoeft aan te vragen bij uw huisarts. Het gaat hierbij om medicatie die u chronisch gebruikt en waarvan u per 3 maanden een vaste hoeveelheid gebruikt. De huisarts en de apotheek zorgen er samen voor dat uw herhaalmedicatie op tijd klaar staat in de apotheek of op tijd gratis bij u thuis bezorgd wordt.

Hoe werkt het?

Het computersysteem van de apotheek signaleert wanneer uw chronische medicatie op zal zijn. Kort voor dat moment vraagt de apotheek het recept aan en de huisarts stuurt het recept naar de apotheek. U ontvangt vervolgens van uw apotheek bericht wanneer uw medicijnen klaar staan, dan wel bezorgd worden.

Wat is het voordeel voor u?

U hoeft voor de medicijnen waarvoor de Herhaalservice geldt geen herhaalrecepten meer aan te vragen bij uw huisarts en u komt nooit zonder medicijnen te zitten. Ook zorgt de apotheek er voor dat al uw medicijnen tegelijk worden geleverd.

Zijn er kosten aan verbonden?

Er zijn geen kosten verbonden aan de automatische Herhaalservice. Het is een gratis service van Apotheek Koeweide voor u.

Zijn er wijzigingen in uw medicijngebruik?

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw medicijngebruik aan uw apotheek doorgeeft. Immers, als de dosering van een geneesmiddel verandert zult u langer of korter vooruit kunnen met de voorraad die u nog in huis heeft. Ook wanneer u moet stoppen met het gebruik, bijvoorbeeld op advies van een specialist, dan hoort de apotheek dat graag van u.

Hoe kunt u deelnemen?

Wanneer u gebruik wilt maken van deze service van uw huisarts en apotheek, dan kunt u dat kenbaar maken door uw gegevens in het onderstaand formulier in te vullen. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen om uw aanmelding in orde te maken.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Aanmelden herhaalservice

  Geslacht Dhr.Mevr.
  Volledige naam
  Geboortedatum
  Telefoonnummer
  Email address
  Ja, ik wil mij aanmelden voor de herhaalservice